Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Třídy > Veverky > Co nás čeká v prosinci.

Co nás čeká v prosinci.



20. 11. - 4. 12. "Půjdem spolu do Betléma aneb děti tvoří s rodiči"

Zapojte se do 1. ročníku vánoční soutěže o nejoriginálnější betlém školky. Doma vytvořené betlémy můžete do MŠ přinést v době od 20. 11. do 4.12. Tři výherci budou ocenění. Zapojte se i vy s vaším vytvořeným betlémem.

Út 5.12. - "Mikulášská nadílka v MŠ"

Děti můžou přijít v kostýmech, ať máme školku plnou čertíků. Budeme soutěžit, tančit zpívat a řádit přímo pekelně. Děti ve školce čeká čertovské dopoledne plné zábavy. 

St 6.12. - "Betlém se zvířátky" vybíráme 150,-   

Zvěřinec na statku k nám přiveze živý betlém, Představí dětem české Vánoce, tradice a zvyky. Dozvíme se o Ježíškovi a zvířátkách, která nám dříve pomáhala při práci. Těšit se můžete na oslíka, beránka, telátko, kozu, poníka.

Pá 8. 12. Přineste dětem do školky "pomeranč a jablko". Budeme je následně potřebovat k vyrábění. 

Po 11.12. - Vánoční posezení u veverek od 16:30hod.

Zveme všechny rodiče a děti v pondělí 11. 12. od 16:30Hod na "VÁNOČNÍ POSEZENÍ" s vystoupením dětí. Máme pro vás připravené představení z básniček a písniček, které jsme se společně od začátku školního roku naučili. Na posezení můžete přinést na ochutnání cukroví, ovoce či něco k pití (džus…). Občerstvení přineste ráno v den besídky do třídy. Krabičky, které chcete vrátit, podepište. Na všechny se těšíme Klára a Pavlína 

18. 12. - 22. 12. "Vánoční zvyky a tradice" 

V tomto týdnu na děti čekají aktivity spojené s vánočními tradicemi (pouštění lodiček, rozkrajování jablíček, pečení cukroví). Také společně navštívíme kádě s kapry a prohlédneme si vánoční výzdobu v okolí MŠ. Budeme si odpočítávat dny, které nám do Štědrého dne zbývají a budeme si užívat předvánočního času.