Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Třídy > Veverky > Co nás čeká v lednu.

Co nás čeká v lednu.



Na 2. pololetí vybíráme 2 balíky/krabičky kapesníčků.

 

VYBÍRÁME 100 KČ NA PORTFOLIO DÍTĚTE DO 26. 1. 2024

Portfolio dítěte: Dítě si portfolio vytváří po celou dobu pobytu v mateřské škole. Do portfolia se zakládají vybrané výtvarné práce, pracovní listy, fotografie dítěte, atd….

Jakmile se Vaše dítě bude loučit s mateřskou školou, odchází domů s portfoliem, které postupně během let v MŠ naplní. Za peníze zakoupíme dětem kancelářské desky a eurofolie. Dětem zůstává památka.

 

23. 1. 2024 Dílna pro rodiče a děti z veverek „Výroba kouzelného koberečku“

Zveme všechny rodiče dětí z veverek na výrobu kouzelného koberečku, který si děti odnesou domů. Našim cílem je propojit cvičení na prevenci plochonoží z MŠ do domácího prostředí. Je doporučováno spojit chůzi na koberečku s čištěním zubů. Kdy si dítě čistí zuby a zároveň pečuje o svoje chodidla. Koberečky máme zakoupené pro každé dítě navštěvující veverky a vaším úkolem je s dětmi nasbírat materiál, který budete lepit na kobereček.

Časové rozpětí 16:00 – 17:15hod. Přijďte si vyrobit kouzelný kobereček kdykoliv v tomto časovém rozpětí. Rády vám pomůžeme a popřípadě pohlídáme mladší sourozence

S sebou: tavící pistol (kdo ji vlastní), spousty různých malých kousků, po kterých děti budou šlapat - klacíky, kaštany, kamínky, víčka od PET lahví, kolíčky na prádlo, hadříky, korálky, provázky, korkové špunty atd.

Těšíme se na společné chvíle, které spolu při práci zažijeme. Jestli chcete přinést něco dobrého na zub k tvoření, tak budeme rády. Klára a Pavlína

29. 1. "Jak Měsíc putoval ke Slunci na návštěvu", mobilní planetárium v MŠ, vybíráme 100Kč

2. 2. (pátek) - Pololetní prázdniny ZŠ, Prosím, přítomnost dětí v období prázdnin nahlaste třídním učitelkám nejpozději do st 24.1. Děkujeme!

5. - 9. 2. (pondělí - pátek) - Jarní prázdniny, Prosím, přítomnost dětí v období prázdnin nahlaste třídním učitelkám nejpozději do st 24.1. Děkujeme!